Besøk terrenget: Off-roading i Arizona | Besøk Arizona (2023)

Besøk terrenget: Off-roading i Arizona | Besøk Arizona (1)

Gå ut av hovedveien for noen terrengeventyr på jeeper, ATV-er og mer.

DEL SIDE

Å dra ut på et terrengeventyr i Arizona er en flott måte å utforske de tusenvis av mil med stier, veier og åpne områder staten tilbyr for terrengkjøretøy (OHV), motorsykler og terrengkjøretøy (ATV).

Du kan bruke ettermiddagen på å krype over de røde steinene i Sedona eller krype nedover en bratt steinete sti til en ørkenkløftfoss. Eller kanskje du heller vil ri de vulkanske slaggfeltene der NASA-astronauter en gang trente og reise tilbake i tid til gamle forlatte gruvebyer. Du kan gjøre alt; og takket være klimaet vårt kan du nyte disse utendørseventyrene året rundt.

Merk: Bosatte og ikke-bosatte terrengkjøretøyer (OHVs) MÅ vise et gyldig OHV-dekal for å operere på offentlige og statlige trustområder i Arizona.Lær mer og kjøp et OHV-dekal.

Kjør sanddynene

For den ultimate offroad-spenningen, ta en berg-og-dal-bane gjennom Arizonas sanddyner. Nær Yuma og Arizonas vestlige grense er to populære områder perfekt for å sparke opp litt støv.

TakleEhrenberg Sandbowl— et 2000 mål stort område mellom Yuma og Lake Havasu City langs Colorado River. Stiene i dette OHV-området er populære blant sanddynevogner og ATV-er, og er åpne for de fleste typer kjøretøy. Omtrent to timer sør, lev dinStjerne krigendrømmer mens du sykler på den nærliggende massivenKeiserlige sanddyner. Det er her filmserien filmet scener fra «Episode V: Return of the Jedi», og det er fortsatt en utenomjordisk opplevelse.

Både Ehrenberg Sandbowl og Imperial Dunes krever tillatelser, som kan kjøpes på flere bensinstasjoner i Yuma-området og OHV-bedrifter, på BLM Yuma Field Office som ligger på 7341 E. 30th Street i Yuma, eller online påfareharbor.com/isdpermits(Bare keiserlige sanddyner).

På den andre siden av staten ligger SaffordsHot Well Dunes rekreasjonsområde. Dette stedet har et ekstra, og noe uvanlig fasiliteter: Etter å ha kjørt i sanddynene kan du nyte en rensende bad i boblebadene på stedet.

Turer med bonusaktiviteter og severdigheter

Få mer ut av turen med stier som tilbyr mer enn natur.

Nyt en side av Arizonas historie i den vestlige delen av Arizona mens du reiser langs gamle gruveruter påHualapai fjellparknær Kingman. Eller besøk restene av de forlatteSwansea gruvebyøst for Parker. Du vil ikke se mye av områdets glansdager med gruvedrift bortsett fra noen få murbygninger, jernbaneklassen og gruvesjaktene. Men for fans av det gamle vesten eller forlatte bygninger er de en morsom avstikker.

For de som liker å blande det sammen og kombinere flere utendørsaktiviteter,Bulldog Canyon OHV-området(nær Apache Junction, øst for Phoenix) har muligheter for vannsport ved nærliggende Saguaro Lake og fjellturer.

Bulldog Canyon er det sørligste punktet og starten på Arizonas del av Great Western Trail - en 4.455 mil lang, backcountry-rute fra Mexico til Canada som går gjennom Montana, Idaho og Utah. Arizona har utviklet seg rundt 300 miles gjennom de skogkledde nasjonalskogene Tonto og Kaibab, og etterlater ryttere ved Utah-grensen øst for Fredonia.

Bli med på turen og la andre kjøre

For mindre erfarne ryttere, eller ryttere som reiser uten utstyr, antrekk somStjerneeventyrogDesert Dog Offroad Adventuresi Phoenix ogArizona ATV Adventuresi Sedona, Phoenix og Tucson gir rytterne en ATV og en guide for å utforske.

De guidede turalternativene krysser staten.

  • Naviger gjennom stiene og de historiske stedene i Box Canyon nær Firenze. Støpe gjennom bekker og vasker i den robuste Tonto National Forest.
  • Start i den frodige Verde-dalen og kjør 800 miles over gulvet for en vidstrakt utsikt på toppen av Skeleton Bone Mountain.
  • Eller få en følelse av det historiske ville vesten og ørkenens skjønnhet blant Bradshaw-fjellene nord for Phoenix.

Andre turer har natur- og historieprogrammer langs kanten og bunnen av den praktfulle Grand Canyon; blant den mektige saguaro-kaktusen i Sonoran-ørkenen;forbi de indiske ruineneav Canyon de Chelly; og innmindre tilgjengelige områder av Monument Valley'soverjordiske formasjoner.

Populære stier

Broken Arrow Trail - Sedona

Adgang:Sving vestover av Arizona Highway 179 inn på Morgan Road. Når den passerer gjennom Broken Arrow Estates, blir den FR 179F.

En av Arizonas mest populære 4x4-løyper går over bratte og smale røde steiner. Høydepunktene inkluderer Devil's Staircase, en bratt nedoverbakke med røde steiner med trappetrinn. Den beste tiden å oppleve denne stien er når solen står lavt, og skaper dramatisk belysning mens du nyter panoramautsikten over Bell Rock, Chapel Butte eller Rock of Gibraltar. Kjøreturen er mindre enn fire miles og tar omtrent to til tre timer.

Box Canyon Trail - Wickenburg

Adgang:Fra Wickenburg, kjør nordover på US Highway 93, ta til høyre på South Rincon Road og fortsett nordover. Der elveleiet krysser veien for andre gang, begynner stien.

Å kjøre ATV-en din nedover en løpende strømbunn er en fin måte å holde seg kjølig i de varme sommermånedene. Stien følger elveleiet Hassayampa gjennom en smal bokscanyon foret med saguaro-kaktus. Du kan bli så våt og gjørmete du vil, men du vil kanskje ha telefonen i et vanntett etui.

Maverick Trail - Vis lave, hvite fjell (50-tommers breddebegrensning)

Adgang:Maverick Trail har fem tilgangspunkter. Finn detaljerte kart online på azstateparks.com/ohv.

Når sommertemperaturene begynner å stige, ta en kjølig motorsykkeltur gjennom ponderosa-furuene på Maverick Trail. I en høyde over 6000 fot tilbyr denne 50 mil lange stien fantastisk utsikt over White Mountains og forbinder byen Clay Springs med Pinetop. Laget for bruk på motorsykkel, ATV og OHV, den er smal – med en 50-tommers breddebegrensning – men planer om å utvide og utvide stien er i arbeid

Chiva Falls Trails - Redington Pass, Tucson

Adgang:Kjør til enden av Tanque Verde Road. Etter tørrvasken blir veien AZ Highway 371/Redington Road. Gå oppover veien fem miles, ta en høyresving inn på #4417, hvor en storfevakt markerer inngangen til stien.

Det kan være vanskelig å komme dit, men denne turen ender ved en fantastisk 75 fot høy foss som ligger på nordsiden av Rincon Mountain Wilderness Area. Med en 4x4 eller OHV med høy klaring kan du krysse bølgende bakker med bratte, steinete opp- og nedstigninger gjennom normalt tørre bekkeleier. For å nå fossen må du klare den første tekniske utfordringen, et steinområde kalt Three Feathers. Når du når destinasjonen, kan du kjøle deg ned med en dukkert ved foten av fossen, som renner fra juli til september

Cinder Hills OHV rekreasjonsområde - Flagstaff

Adgang:Krysset mellom U.S. Highway 89 og FR 776, 19 miles nord for sentrum av Flagstaff.

Hvordan ville det vært å sykle på månen? På 1960-tallet stilte NASA-forskere det samme spørsmålet. Som svar bombet NASA kratere inn i Cinder Lake, et basaltisk slaggfelt - nå en liten del av dette svært populære 13 500 mål store OHV-området i det nordlige Arizona. Apollo 15-astronauter lærte å kjøre Lunar Roving Vehicle på samme sted som du kan kjøre i dag. One Hundred Dollar Hill er den mest utfordrende ruten til toppen av disse golde, svarte åsene.

Lag en plan

Du kan begynne å planlegge ditt neste offroad-eventyr ved å undersøke nye stier på nettet. Sjekk følgende nettsteder for informasjon om statens stier, terrengforskrifter og lisenskrav:
Arizona State Parks & Trails Off-Highway Vehicle Program
Arizona Game & Fish's OHV Trails

Husk å ta med: rikelig med mat og vann og terrengredningsutstyr inkl
• en Hi-Lift Jack, sammenleggbar spade
• slepestropp
• startkabler og
• verktøy for veikantreparasjoner.

Været i Arizona kan bli ekstremt med lite varsel, så ta en titt på værmeldingen før du starter. Planlegg eventyret ditt, vær forberedt og gjør deg klar til å ha det gøy.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated: 18/05/2023

Views: 5423

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.