Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (2023)

Enten det ble forårsaket av skiftende årstider eller ved utilsiktet kontakt med mat du er allergisk mot, kan en allergisk reaksjon være svært begrensende. Allergier forårsaker en mengde forskjellige symptomer, og kan gjøre det umulig å komme gjennom alle dine daglige plikter!

Dessverre er de fleste allergimedisiner kjent for å forårsake døsighet. Dette beseirer formålet med lindring sammen, spesielt hvis du ønsker å bli kvitt allergiene dine slik at du kan bli mer produktiv. Hvis du ikke kan risikere å sovne på vei til jobb eller mens du sitter ved skrivebordet ditt, er det alltid best å velge en ikke-døsig medisin som vil lindre symptomene dine uten å slå deg ut.

Med så mange alternativer kan det imidlertid være vanskelig å velge den beste ikke-døsige allergimedisinen for dine behov. Lurer du fortsatt på hva du bør kjøpe? Finn ut her.

Beste ikke-døsende allergimedisinanmeldelser

1.Alavert 24-timers ikke-døsig allergilindring

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (1)

Basert på forbrukeranmeldelser, er Alavert 24-timers Non-Drowsy Allergy Relief den beste ikke-døsige allergimedisinen som er tilgjengelig i dag. Denne syntetiske antihistaminen inneholder 10 mg loratadin per tablett og er utviklet for å gi 24 timers varig lindring mot symptomene på allergi.

Anmeldelse

Det forbrukerne liker spesielt godt med Alavert Non-Drowsy Allergy Relief tabletter er at de er tilført en sterk myntesmak som gjør dem veldig behagelige å ta. Dessuten kan selve tabletten løses opp i munnen etter bare noen få minutter, slik at du kan få lindring selv når du er ute og reiser, uten vann til å skylle ned en tablett.

Alavert lindrer symptomer som nysing, rennende nese, irriterte øyne og kløende nese og hals, og er en flott løsning for folk som leter etter en rask, enkel og effektiv måte å lindre en allergisk reaksjon.

Fordeler:

 • Finnes i to deilige smaker
 • Trygg for barn seks år og eldre
 • Enkel å konsumere; smelter i munnen

Lure:

 • Mintsmaken er ikke for alle

2.GoodSense Allergy Relief Loratadine-tabletter

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (2)

Et annet toppvalg for det beste antihistamin som ikke er døsig, er GoodSense 24-timers allergitabletter. På samme måte som Alavert, er den viktigste aktive ingrediensen i dette stoffets formulering loratadin.

Anmeldelse

GoodSense Allergy Relief Tabletter virker for å lindre allergisymptomer som kløende og rennende øyne, kløende nese og hals og rennende nese.

Ved å sammenligne priser er det lett å se at GoodSense 24-timers allergitabletter også er blant de billigste alternativene på listen. Til bare en brøkdel av prisen for andre ledende merker, er denne spesielle antihistaminen perfekt for folk som ønsker å kjøpe i bulk.

Det eneste hovedproblemet med GoodSense er at det ikke smelter i munnen, så noen mennesker kan ha problemer med å ta en dose hvis de ikke har noe vann i pakken.

Fordeler:

 • Rimelig
 • Lett å svelge

Lure:

 • smelter ikke i munnen

3.Kirkland Signature Allerclear Loratadine-tabletter

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (3)

På tredjeplass på listen kommer Kirkland Signature Non-Drowsy Allerclear. Igjen, denne syntetiske antihistaminformuleringen inneholder loratadin som den viktigste aktive ingrediensen.

Anmeldelse

Dettemedisinlindrer brukere av nysing, rennende nese, kløende og rennende øyne, og kløende hals og nese. Når det kommer til kostnader, er dette nok et perfekt kjøp for enkeltpersoner som leter etter et lommevennlig alternativ de kan fylle på uten å tære på.

Det eneste problemet som noen mennesker har, er at siden det er en generisk formel, gir den ikke nødvendigvis like kraftige effekter som andre alternativer. Ikke desto mindre er det fortsatt en pålitelig medisin som kan gi akkurat den rette lindring til folk som trenger det.

Fordeler:

 • Glutenfri
 • Eplesmak
 • Paleo-sertifisert
 • Helt naturlig formel

Lure:

 • Best for milde allergier

4.Flonase Allergy Relief Nesespray

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (4)

En flaske Flonase Allergy Relief Nesespray rommer 72 sprayer med ikke-døsig allergimedisin for å holde dine plagsomme reaksjoner på allergener i sjakk.

Det er en ganske kraftig og kraftig medisin du kan kjøpe reseptfritt. Det tilbyr multi-symptom lindring for selv de verste innendørs, utendørs, sesongmessige eller året rundt allergisymptomer.

Anmeldelse

Som en av de mest foreskrevne medisinene mot allergier, kan du stole på at Flonase hjelper til med å lindre rennende og rennende nese, kløende øyne, nysing, tett nese og andre allergiske reaksjoner.

Denne nesesprayen er flott å ha for hånden fordi én spray kan være alt som skal til for å forhindre at du får nyseanfall eller andre intense reaksjoner på allergener.

Det reduserer også alvorlighetsgraden og varigheten av dine allergiske reaksjoner uten å gjøre deg trøtt. Ikke bruk den på barn under 12 år for å være sikker.

For å bruke, spray en gang i hvert nesebor for lindring som varer hele dagen

Fordeler:

 • Rask lindring av allergi
 • Lukter kjempegodt
 • Etterlater ikke brennende følelse
 • Lindrer flere allergisymptomer

Lure:

 • Dårlig spraymekanisme når flasken er halvfull

5.Allegra Voksen 24-timers ikke-døsig antihistamin

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (5)

En 24-timers allergipause med tillatelse fra Allegra Adult 24-timers Non-Drowsy Antihistamine venter på deg og dine kjære. Denne 60-dose flasken med en av Allegras beste medisiner er et absolutt must-have i ethvert medisinskap.

Tross alt er Allegra et solid antihistaminmerke.

Anmeldelse

Seksti gelcaps betyr at denne mirakelantihistaminen har dekket deg i to hele måneder. Det er to hele måneder der du ikke trenger å bekymre deg for at allergier forstyrrer arbeidet eller hverdagen på noen måte.

Deretter kjøper du en hel flaske igjen for å gjenta den allergifrie syklusen.

Ikke bare det, men det tilbyr også avlastning døgnet rundt. Putt i en gelcap når som helst i løpet av dagen for å avlaste deg selv fra de irriterende allergiske reaksjonene.

Dessuten er den hurtigvirkende. Du kan føle at allergisymptomene avtar og deretter avtar etter å ha tatt pillen.

I tillegg har den Fexofenadine, en aktiv ingrediens som ikke er døsig og hjelper deg å komme deg raskt fra allergier, inkludert kjæledyrallergier.

Fordeler:

 • Maksimal styrke antihistamin
 • Formel uten søvn
 • Lett å ta
 • Avlastning på minutter

Ulemper:

 • Kan føre til tørr hud
 • Litt dyrt

6.ValuMeds 24-timers allergimedisin Fexofenadin HCl-tabletter

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (6)

Gjør de dagødeleggende allergiske reaksjonene irrelevante med ValuMeds 100-tellers allergitabletter med Fexofenadine HCI. Som tidligere nevnt, gir den aktive ingrediensen lindring for et bredt spekter av allergiske reaksjoner uten å drive deg til drømmeland.

Anmeldelse

ValuMeds 24-timers allergimedisin gir lindring hele dagen, hver dag. Ha den for hånden hjemme eller på jobb for å sikre at overreaksjoner på allergier er en saga blott.

Noe av det beste med denne medisinen er at den, som alle de andre medisinene på denne listen, ikke gjør deg trøtt. Dette er en ekte ikke-døsig medisin for både voksne og barn.

Som et resultat kan du fortsette å jobbe eller prestere uten eller med minimale spor av allergiske reaksjoner. Innendørs eller utendørs, sesongbasert eller året rundt, denne alt-i-ett-medisinen for allergi dekker deg dag og natt.

Fra pollen og flass fra kjæledyr til høysnue og andre vanlige allergener, dette produktet dekker deg på flere måter.

Fordeler:

 • Bruker ikke laktose (et potensielt allergen) til tabletter
 • Tilbyr hurtigvirkende støtte
 • Holder deg allergifri hele dagen

Lure:

 • Kanskje ikke like effektivt som populære merkevarer

7.HealthA2Z Allergi Relief

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (7)

HealthA2Z er et annet utmerket merke som tilbyr all-around allergibeskyttelse med Allergy Relief. Dette produktet kan sammenlignes med de svært salgbare Claritin-tablettene, som gir deg en ide om dets effektivitet som antihistamin.

Anmeldelse

Health22Z Allergy Relief kan forebygge og hjelpe til med å redusere ulike allergiske symptomer, inkludert men ikke begrenset til rennende nese, nysing, kløe, rennende øyne og sår hals. I tillegg lindrer det ulike allergiske reaksjoner forårsaket av dander fra kjæledyr, pollenstøvmidd, mugg og mange andre.

Derfor bør det være et kjærkomment tillegg til dine førstehjelpsskrin og medisinskap.

I tillegg hjelper det deg å unngå søvnighet på dagtid. Det kan også tas av barn fra seks år og oppover. Når det er sagt, sørg for at du begrenser deg til én tablett per dag.

Fordeler:

 • Det er usannsynlig at det forårsaker fordøyelsesbesvær
 • Hjelper med å lindre flere allergiske reaksjoner
 • Forebygger og minimerer allergiske symptomer
 • Ingen kjente bivirkninger

Lure:

 • Virker kanskje ikke like bra som alternativer som cetirizin

8.Velocity Pharma Levocetirizin Dihydroklorid-tabletter

Beste ikke-døsende allergimedisin - Medisinske forbrukere i 2023 (8)

Hvis allergiske reaksjoner ofte plager deg, kan disse lett-å-ta Velocity Pharma Levocetirizine Dihydrochloride-tabletter være en gave fra himmelen. De er små 5 mg mirakelytende tabletter som kan redde deg fra den verste anfall av allergiske reaksjoner.

Anmeldelse

Hvis allergisk lindring er det du leter etter, er sjansen stor for at du får det raskt ved å stikke inn en av disse Velocity-tablettene umiddelbart etter at symptomene viser seg.

Du kan finne det nødvendig å ha dette produktet for hånden, for så snart du stikker inn en, si farvel til de allergiske reaksjonene som har plaget deg helt siden du kan huske.

I tillegg, fra den irriterende rennende nesen og urolige nysingen til de rennende øynene og skrapete halsen, kan dette produktet hindre deg i å bekymre deg for allergisymptomer igjen. Det blokkerer også systemets naturlige histaminproduksjon for å tjene som det ideelle antihistaminet for allergiske reaksjoner.

Til slutt, med 240 nettbrett, er det usannsynlig at du går tom for dem med det første!

Fordeler:

 • Behandler flere allergiske reaksjoner
 • Kvalitetsfritt reseptfritt antihistamin
 • Flott for sesongmessige allergier
 • Fungerer like bra som medikamenter av navn

Lure:

 • Tar ikke-tøsig til et annet nivå (kan holde deg våken)

Vurder dette for ikke-døsende allergimedisiner

Grunnen til at det er mange forskjellige allergimedisiner tilgjengelig er fordi ikke alle reagerer godt på bare én formulering. Ved å tilby ulike alternativer kan flere få tilgang til produkter som fungerer godt for deres system og gir reell lettelse.

Forstå hva kroppen din trenger og ta en fornuftig avgjørelse når du velger den beste ikke-døvende allergimedisinen for deg selv ved å huske disse hovedhensynene.

Aktiv ingrediens

Det er ikke uvanlig å lese etiketter og oppdage at allergimedisiner kommer med forskjellige aktive ingredienser. Hvert alternativ har sine egne fordeler, bivirkninger og bruksområder, så sørg for å forstå hva du trenger før du kjøper. På denne måten kan du være sikker på at den aktive ingrediensen virkelig er det kroppen din trenger for å komme seg.

 • Loratadin:Mest ideelt for allergiske reaksjoner som er forårsaket av miljøfaktorer som pollen, støvmidd og kjæledyrpels. Kan forårsake hodepine og nervøsitet hos noen mennesker.
 • Quercetin Curcumin:Denne naturlige antioksidanten er klinisk bevist å redusere betennelse som oppstår i bihulen og øynene under en allergisk reaksjon. Det har ingen bivirkninger, men resultatene kan variere mellom brukere.
 • Butterbur Leaf Extract:En annen naturlig aktiv ingrediens, smørbladekstrakt har blitt observert å redusere symptomer på allergiske reaksjoner som rennende nese, nysing og tetthet. I følge noen studier er en enkelt dose av smørburbladekstrakt omtrent like kraftig som 10 mg cetirizin - et annet vanlig syntetisk antihistamin.
 • Hystaminun Hydrochloricum:Ofte inkludert i homeopatiske formuleringer, har forskning antydet at hystaminum hydrochloricum bidrar til å redusere symptomene på allergiske reaksjoner.
 • N-acetylcystein:Vanligvis er denne medisinen inkludert i antihistaminformuleringer for å løsne slim og bidra til å lindre lunger.

Dosering

Som en generell regel vil kraftigere medisiner gi mer signifikante effekter. Vanligvis er det meningen at antihistaminer bare skal tas en gang om dagen, og dette bør være mer enn nok til å gi 24 timers lindring.

Det samme kan imidlertid ikke sies om homeopatiske midler. Fordi disse produktene gir lindring med naturlige ingredienser, kan de være mindre effektive enn klinisk utviklet syntetiske stoffer.

Hvis du ikke har noe imot å ta flere doser på en enkelt dag, bør et homøopatisk middel passe dine behov. Men hvis du vil ha et middel som vil løse den allergiske reaksjonen din på én gang, ville syntetisk være det ideelle valget.

Syntetisk vs homeopatisk

Bortsett fra doseringen, er det noen få andre faktorer som skiller syntetiske og homøopatiske midler fra hverandre. Den viktigste er bivirkningene de gir.

Syntetiske medisiner er mye mer sannsynlig å forårsake bivirkninger som kvalme, hodepine og mageirritasjon. Når det er sagt, er de ofte mye mer effektive enn homeopatiske midler.

På den annen side er helt naturlige og organiske antihistaminer mye tryggere med lavere risiko for både bivirkninger og toksisitet. Det er imidlertid viktig å huske på at homøopatiske midler kan være en hit eller glipp, så avhengig av hvordan kroppen din reagerer på behandlingen, kan det hende du opplever lettelse eller ikke.

Vanlige spørsmål om ikke-døsige allergimedisiner

1. Hva er et trygt antihistamin å ta?

Produktene på listen vår er trygge å ta, men kanskje noen av de sikreste er Zyrtec og Claritin. Når det er sagt, er ingen medisin noen gang 100 prosent sikker, da det kan være en risiko for uønskede effekter hos noen mennesker.

For eksempel kan den aktive ingrediensen Loratadine, som finnes i mange antihistaminmerker, være utrygg for de med leversykdommer.

2. Hvilket antihistamin kan tas daglig?

Loratadine, Cetirizine og Fexofendadine er ikke-sederende (ikke-døsende) antihistaminer som bør være trygge å ta daglig. Når det er sagt, vil du dobbeltsjekke med legene dine for å se om de gir deg grønt lys på dette.

3. Hvilket antihistamin virker raskest?

Enhver av våre ti beste ikke-døsige allergimedisiner er kjent for sine hurtigvirkende egenskaper. De skal kunne gi rask lindring fra de ulike allergiske reaksjonene som plager deg gang på gang, spesielt sår hals, kløende nese og rennende øyne.

4. Hva hjelper deg å bli kvitt allergier raskt?

Rask lindring av allergisymptomer kan komme i følgende former:

 • Kvalitetsfritt reseptfritt antihistamin
 • Kortikosteroid nesespray
 • Orale dekongestanter
 • Cromolyn natrium nesespray

5. Hva er noen naturlige antihistaminer?

Like flott som listen vår over antihistaminprodukter er, inneholder de noen kjemikalier du ikke vil utsette kroppen din for regelmessig.

Derfor kan det være lurt å gå den naturlige veien og bruke noen av følgende produkter for å håndtere sesongmessige allergier:

 • Vitamin C
 • Bromelain
 • Probiotika
 • Brennesle

Naturlig praksis som akupunktur, trening og neseskylling har også vist seg å være effektive løsninger for å kontrollere og til og med bli kvitt allergier.

Den rette allergimedisinen som ikke er døsende for deg

Mens den beste allergilindrende medisinen vil avhenge av visse faktorer, er denNedoverer vår beste anbefaling fordi selv barn lett kan konsumere det. Hvis du vil ha et rimeligere alternativ, er GoodSense-produktet et utmerket valg, mensKirkland Signature Allerclearvil være best for demlider av mild allergimen vil ha en helt naturlig medisin.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 29/10/2023

Views: 5843

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.