Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (2023)

Med kunstig intelligens Photoshop-verktøy kan du spare penger på redigering og gjøre alle de grunnleggende rettelsene med bare noen få klikk.

Photoshop er en avansertAI fotoredigerer, med ett-klikks nevrale filtre forportrettfoto retusjering, AI-sampling med nøyaktig kantfylling, alternativer for utskifting av himmel, vektorformer og mer.

LAST NED PHOTOSHOP GRATIS

Ved å bruke Photoshop AI-funksjonalitet kan du glemme tidkrevende etterproduksjon og fokusere på dine kreative ideer.

Nevrale filtre for portretter

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (1)

Et av de kraftigste Photoshop-verktøyene for kunstig intelligens er nevrale filtre. De bruker maskinlæringsalgoritmer og brukes ofte iOpplæring i Photoshop portrettfor å forbedre bilder, bruke kunstneriske stiler og til og med endre ansiktsuttrykk på et øyeblikk. Her er noen eksempler på hvordan du kan bruke nevrale filtre:

 • Med "Fargelegg”-filteret, kan du gjøre svart-hvitt-bildene dine om til farger. Photoshop AI analyserer bildet og bruker automatisk farger på forskjellige områder.
 • «Glatt hud” filter lar deg jevne ut hudens tekstur i portretter, fjerne synlige porer og rynker. AI analyserer hudens tekstur og jevner ut den uten å ofre det naturlige utseendet. Så du trenger ikke lenger å lære kompliserte teknikker for åglatt hud i Photoshop.
 • "Stiloverføring” kan brukes til å bruke kunstneriske stiler på bildene dine. Du kan velge mellom ulike stiler som oljemaling, akvarell og blyantskisser, og AI vil bruke stilen på bildet ditt på nesten ingen tid.

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (2)

Dessuten er det en rekke betafiltre som fortsatt er under ferdigstillelse. Du kan for eksempel bruke "Smart portrett” å få en person til å se eldre eller yngre ut ved å endre og forbedre ansiktstrekk.

Du kan endre tykkelsen på håret, smile bredt, fjerne rynker, gjøre øynene mer uttrykksfulle, eller legge til følelser i et ansikt. I tillegg er det glidebrytere for å endre retningen på lyset, slik at du kan endre skyggene i et bilde.

1-klikk på Sky Replacement

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (3)

Ved å bruke "Sky Replacement" AI Photoshop-verktøyet kan du velge himmelen i bildet ditt med ett klikk og erstatte det med et mer interessant alternativ. Det er et internt bibliotek med varianter, så sørg for å sjekke det ut.

Hvis variasjonen av innebygde bilder ikke er tilstrekkelig for deg, kan du gjerne laste opp tredjepartgratis sky Photoshop-overlegg.

Du kan lese en detaljert veiledning omhvordan erstatte himmelen i Photoshop, eller bruk en kortversjon:

 • Åpne bildet ditt i programmet.
 • Åpen "Redigere" og velg "Sky Erstatning"verktøy.
 • Velg et hvilket som helst bilde fra galleriet du liker eller last opp ditt eget overlegg.

Dette verktøyet justerer også automatisk fargene og lyset i et bilde for å matche den nye himmelen. Dermed vil et ferdig bilde se helt naturlig ut.

AI-basert kantforbedring

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (4)

DeSmart Edge Refinementutnytter Adobe Photoshop AI-algoritmer for bildeanalyse og automatisk kantforbedring. Dermed kan du være sikker på at valgene dine vil se nøyaktige og profesjonelle ut.

Du kan for eksempel bruke dette verktøyet til å fremheve hår eller løvverk på et bilde nøyaktig. Du kan starte med å bruke lassoverktøyet, tryllestaven osv., og deretter klikkeVelg > Avgrens kant. Photoshop vil analysere kantene på utvalget ditt og avgrense dem automatisk.

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (5) Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (6)

Vil du ha profesjonelle bilder med 1 klikk?

Hvis du ikke kan fjerne kviser, glatte ut rynker eller rette ut håret på bilder med Photoshop AI-verktøy, ikke nøl med å kontakte FixThePhoto og sende bildene dine til profesjonelle.

De vil jevne ut huden, korrigere farger og gjøre andre forbedringer i bilder.

Prøv gratis

Lære mer

AI-søk med hjelp og kontekstuelle handlinger

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (7)

Det nye søkepanelet er et AI-drevet verktøy som gjør det enklere å finne de nødvendige funksjonene. Dette verktøyet opererer på kunstig intelligens-algoritmer for å gi relevante resultater basert på søket ditt.

Nå, i stedet for å søke etter spesifikke instrumenter i den øverste linjen, kan du skrive inn nøkkelord i AI-søk, for eksempel glatt hud,fjern uønsket objekt fra bildetforbedre farger osv.

I tillegg har det nye søkepanelet også kontekstavhengig hjelp og viser trinnene du må ta for å oppnå et bestemt resultat. Derfor blir redigeringsprosessen enklere for nybegynnere.

Du kan til og med stille spørsmål somhvordan fikse røde øyne hvordan gjøre et bilde lysereeller hvordan du bruker et svart-hvitt-filter.

Husk at du når som helst kan få tilgang til hjelpemenyen ved å klikke på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre i vinduet, trykke på Cmd + F, eller via Photoshops hjelpemeny.

Forhåndsvisning av mal

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (8)

Ved å bruke dette alternativet kan du se hvordan designet ditt vil se ut i forskjellige malversjoner. Hver endring vil vises i et eget vindu. Dessuten, i denne modusen, kan du enkelt flytte og justere lag.

Slik kan du bruke dette Photoshop AI-verktøyet:

 • Åpne designet ditt i Photoshop
 • Velg "Fil"> "Opprett fra mal"

Med dette instrumentet kan du spare mye tid og krefter mens du lager design for sosiale medier, bannere, visittkort eller til og med designe et mønster for klær.

Levende designformer

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (9)

Med den nyeAI Live Shapes, kan du ikke lenger bruketredjeparts vektorprogrammerå designe logoer eller nettgrensesnitt. Det har blitt veldig enkelt å lage dine egne vektorformer i Photoshop.

Å brukeLevende former, Følg disse instruksjonene:

 • Velg "Shape"-verktøyet i verktøylinjen på venstre side av skjermen.
 • Velg alternativet "Live Shapes" fra listen.
 • Klikk og dra på lerretet for å lage en form.

Når du har laget en Live Shape, kan du enkelt redigere den ved å klikke og dra ankerpunktene. Du kan også justere egenskapene som fyllfarge, strekfarge og strekbredde i alternativlinjen.

I tillegg har Live Shapes flere andre nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å runde hjørnene på en figur, legge til stiplede linjer og lage former med variabel bredde.

Tilbakestill smarte objekter

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (10)

Hvis du bare skal lage din førstemockup i Photoshopog ønsker å eksperimentere med smartobjektene dine, rotere og transformere dem, legge til ulike effekter og stiler, vil du sannsynligvis sette pris på tilgjengeligheten av Tilbakestill Smart Objects AI Photoshop-funksjonen. Ved å klikke på denne knappen kan du raskt tilbakestille smartobjektene til deres opprinnelige tilstand.

For å bruke denne funksjonen, velg ganske enkelt "Reset Smart Object" i høyre hjørne av kontekstmenyen.

Plugins for å automatisere redigering

Noen av dem er innebygd og brukes til å takle grunnleggende oppgaver. Andre er utviklet av individuelle brukere og bør lastes opp i programvaren.

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (11)

Adobe Camera Rawer en av de mest nyttige innebygde AI-pluginene. Den tilbyr avanserte bildebehandlingsfunksjoner som fargekorrigering, støyreduksjon og linsekorreksjon.

De fleste redigeringsoppgaver kan utføres ved hjelp av kunstig intelligens ved å trykke på en knapp. Du kan for eksempel eliminere aberrasjonsdefekter, røde øyne, forbedre eksponeringen og mer. Denne plugin-en kan imidlertid bare brukes på RAW-bilder.

LAST NED GRATIS PHOTOSHOP PLUGINS

Når det gjelder tredjeparts UXP-baserte plug-ins, kan du finne mange verktøy av høy kvalitet. Det finnes instrumenter foradministrere eiendeler og inventar, samarbeide med andre brukereved å forhåndsintegrere Photoshop med hovedfagetfotoskytjenestersom Dropbox, Monday, Trello, Slack og Xero, og til og medautomatisk retusjeringmed Pro Add-Ons, Picture Instruments, Tony Kuyper, Greg Benz og Davide Barranca.

I tillegg lar noen AI-plugins deg koble til maskinvarekonsoller som f.eksLoupedeckeller fange augmented reality-objekter ved hjelp avClipDrop.

Forhåndsinnstilt søk

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (12)

Photoshop AI Preset Search gjør det enkelt å finne forhåndsinnstillingene du trenger. Dette verktøyet bruker kunstig intelligens for å analysere bildet ditt og foreslår passende forhåndsinnstillinger basert på fargeskjemaet og lyssettingen.

For å bruke det forhåndsinnstilte søket etter AI-forhåndsinnstillinger, åpner du "Presets"-verktøylinjen og skriver inn nøkkelord i søket, for eksempel "vintage look" eller "black and white". Photoshop vil generere en liste over forhåndsinnstillinger som samsvarer med søket ditt.

Søket synkroniseres hver gang du laster opp tredjepartgratis Photoshop-handlinger for portretteller andre filtre inn i Photoshop, så det vil vise dem ved neste samsvarende søk.

Nyttige AI-verktøy for iPad-versjon

Detaljert gjennomgang av Photoshop AI Tools i 2023 (13)

Hvis du eierPhotoshop for iPad, har du noen nyttige AI-verktøy som ikke er tilgjengelige for Windows- eller MacOS-brukere.

For eksempel kan dudirektestrømmingdirekte fra Photoshop. Dermed kan du ta opp fullverdige leksjoner eller gjennomføre pedagogiske strømmer. I tillegg trenger du ikke gjøre noen innstillinger, Photoshop synkroniserer automatisk med Behance-designmiljøet, og strømmen din vil bli utført fra kontoen din.

Du må starte strømmen fra eksportmenyen i øvre høyre hjørne. Når du er ferdig, vil opptaket ditt lagres og publiseres i Behance Gallery og i Photoshop.

Et annet hendig kunstig intelligens Photoshop-verktøy lar degendre størrelse på miniatyrbilde, bildeoppløsninger og valg fra PDS-filen med ett klikk slik at de samsvarer med ønsket resultat.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 04/10/2023

Views: 5983

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.