Senter for kinesisk medisin hjemmeside - Senter for kinesisk medisin (2023)

Avtale et møte

NYHETER

Store endringer rundt omkring!

Fra midten av januar til midten av juni tok jeg et sabbatsår fra Ashland and theSenter for kinesisk medisin.Mens jeg reiste, la jeg ut oppdateringer om tankene mine i et nyhetsbrev, om kinesisk medisin så vel som reiser og planer. Hvis du vil lese noe av dette fremover, vennligst skriv deg på nyhetsbrevlisten eller send en e-post.

Nå er jeg tilbake på senteret, men noen store endringer er garantert på gang.

Jeg vil se kunder til jeg reiser til Asia (igjen) 22. august. Det er noen få spredte åpninger du kan melde deg på. Foreløpig tar jeg ikke nye klienter bortsett fra i spesielle tilfeller.

AKUPUNKTURAVTALER – klikk her

SÅ HVA KOMMER NESTE?

Jeg er ærlig talt ikke sikker på når jeg kommer tilbake, men jeg holder et behandlingsrom tomt for å være tilgjengelig når som helst jeg ville. Hvis du har fulgt nyhetsbrevet mitt, vil du vite at Chiang Mai (Thailand) har en ganske dårlig luftforurensning fra midten av februar i noen måneder, så sannsynligvis da og vil oppdatere dette.

Mens jeg er borte vil jeg fortsette med Tele-helse-avtalene.. Dette fungerer bra for mange og drop-shipping av urtene er veldig enkelt og kostnadseffektivt. Vanligvis kommer de innen 2 dager fra mine leverandører. Det er også 2 klinikker (i Portland og Ashland) som kan skreddersy de kinesiske granulatformlene i henhold til spesifikasjonene mine, slik at du kan hente dem eller få dem avlevert.

Jeg planlegger å utvide denne nettsiden til litt sosiale medier, med korte videoer som dukker opp her i midten av høsten til Instagram og Facebook. Følg med!

Senter for kinesisk medisin hjemmeside - Senter for kinesisk medisin (1)
OM KEN

Ken har over 35 års kontinuerlig erfaring som autorisert utøver og akupunktør som hjelper folk som deg med alle slags forhold på en helhetlig måte.

Akupunktur og urter brukes til å behandle en lang rekke helsetilstander.Akutt og kronisk smerte behandles med meget skånsom nåleteknikk, med protokoll tilpasset hver klient. Immunforstyrrelser, allergier, infertilitet, tretthet, søvnløshet, luftveier, fordøyelsesproblemer og et bredt spekter av metabolske og hormonelle problemer behandles også med kunnskap og erfaring. Disse blir diagnostisert gjennom "linsen" til den klassiske kinesiske tradisjonen og deretter behandlet på en sikker og effektiv måte.

Ken Bendats praksis har et sterkt fokus på å behandle vanskelige å behandle tilstander som ofte ikke reagerer godt på andre modaliteter. Ken har evnen til å ta det som ser ut til å være din kompliserte og vanskelige helsesituasjon og adressere mønstrene under for å tillate den grunnleggende helbredende kraften å ha forrang. Mange klienter som har funnet sin opprinnelige situasjon løst, kommer nå sesongmessig for at «tuneups» skal holde seg i balanse – ettersom kinesisk medisin er på sitt beste som primærmedisin og ressurs for å holde seg frisk.

Klikk for å se bloggene på dette nettstedet om forebygging

SENTER FOR KINESISK MEDISIN

180 Clear Creek Dr. Suite #104
Ashland, OR 97520
541-482-7071

Det vakre senteret for kinesisk medisin har sitt store urteapotek (bulk og granulat) synlig fra venterommet, med en utvendig veranda med utsikt over fjellene – et vakkert sted for lesing og utdanning eller for å ta en kopp te på den tilstøtende uteplass. Pasienter oppfordres til å "være sine egne leger" - utdannet i bruk av kosthold, bupin (suppe) urter, etc.

FORSIKRING

Vi er en foretrukket leverandør med flere forsikringsplaner, som Providence/Regence. Vi jobber også direkte med WC og PI (MVI)

Stor familielege….mild og effektiv…..langsom og effektiv økning i livskraft gjennom dyktig påføring av nåler ....Personlig diagnose og behandling med urtete og pulver....Jeg vil alltid huske da datteren min fikk kopping, moxibustion, nåler, varmelampe og urter for å avverge forestående lungebetennelse.Takk for alle årene med å behandle meg og familien min

-LG

Ken har vært min akupunktør i over 20 år. Han har vært bærebjelken i helsevedlikeholdsprogrammet mitt hele tiden. Han har hjulpet meg med slike problemer som nerveskader fra en bilulykke, fordøyelsesproblemer, skuldersmerter fra fluefiske og sportslig leirskyting, samt angst for tapet av min kone gjennom 43 år på grunn av brystkreft...

Jeg har kjent Ken i mange år både som utøver og pasient. Jeg sendte mange av mine klienter til ham for hans ekspertakupunktur og fantastiske kinesiske urtemedisiner. Fra min personlige erfaring var Ken i stand til å helbrede en kronisk tilstand med øynene mine som ikke hadde reagert på noe eller noen andre. Nålearbeidet hans kombinert med hans enorme kunnskap om kinesiske urter virket som magi på meg. Jeg er ham evig takknemlig.

Sandy Wand

Min erfaring med Ken begynte med et fantastisk resultati behandlingen av min kones skadde fot.Aetter uker uten bedring, viste en behandling med Kenfantastiske resultater! Jeg var overbevist daat akupunktur kan være effektivt.Jeg bestemte meg for å be Ken om et løft i innsatsen minå bli edru etter 20 år med alkoholavhengighet.Jeg hadde vært edru i en uke da jeg dro for å sehan og jeg føler virkelig at han hjalp meg med å forsegle avtalen!Jeg har nå vært edru i over 5 år, og Ken vilalltid ha en spesiell plass i mitt hjerte for hans rollei min edruelighet.takk Ken!

MM

…Til slutt, Kens styrke som urtelege er uten sidestykke. Både kunnskapen hans og ferdigheten hans i å kombinere urter for å håndtere helseproblemer er eksepsjonell. Denne evnen er både en kunst og en vitenskap. De fleste akupunktører er i stand til å lese og følge et meridiandiagram, men å kombinere nålene med urtene er et annet omsorgsnivå.

Jerrold J. Merchant, PhD – Professor emeritus – Avdeling for kommunikasjon – Southern Oregon University

Jeg begynte å se Ken Bendat i 2006 og var veldig imponert over hans ferdigheter som utøver. Mange akupunktører er ikke fullt opplært i bruk av urter.. Min kone har vært akupunktør og tradisjonell kinesisk lege siden 1982, og det jeg lærte av henne med skolegangen hennes i San Francisco ved ACTCM er at å være en virkelig god utøver av kinesisk Medisin er det viktig å kjenne til og foreskrive tilpassede urteformler i bulkform. Hun nevnte flere ganger at hennes kinesiske lærere ville si at "60 % av helbredelsen kom fra de spesialformulerte urtene og 40 % kom fra nålene". Nålene og de tilpassede urte-bulkformlene fungerer som et system sammen. Hver pasient er forskjellig og hver pasient har en unik urteformel som vil fungere best for deres spesielle tilstand på et gitt tidspunkt. Akkurat som et fingeravtrykk; ingen er like. Ken vet dette, og han tilpasser en formel for deg, kroppen din og din nåværende medisinske tilstand slik at du kan oppnå optimale resultater med helsen din. Det er verdt å merke seg at Ken har studert mye i Kina. Jeg føler at bare ved å være fordypet i den kinesiske kulturen, jobbe side ved side med tradisjonelle kinesiske utøvere, og ha praktisk erfaring med pasienter i den kulturen kan gi en tradisjonell kinesisk medisinutøver dybden og bredden av kunnskap som er nødvendig for å lykkes med å bringe den eldgamle helbredende visdommen fra Kina til Vesten. Ken vil være en stor ressurs for deg når du fortsetter din helbredelsesreise.

Doug Munro Ashland, OR

Ken Bendat er en av de mest kunnskapsrike og begavede herbalistene jeg noen gang har kjent. Gang på gang, bare ved å se på tungen min og lese pulsene mine, har han klart å finne kilden til kroppens ubalanse og deretter fremtrylle en magisk formel for å løse ubalansen raskt og enkelt. Jeg anbefaler ham på det varmeste."

Nancy Marie – forfatter av Passage of Change, A fable basert på forskningen til Bruce Lipton, Ph.D.

Kens overveldende styrke over tradisjonell amerikansk medisin er at han er i stand til å se på hele bildet. Han bruker både akupunktur og kinesisk urtemedisin for å løse både grunnårsaken og de relaterte problemene som omgir et helsesymptom. For eksempel behandler han mageproblemer når de er relatert til alle de omkringliggende organene - galleblæren, leveren og tarmene. Amerikansk medisin anbefaler "ta en tums."

Jeg har hatt problemer med korsryggen i mange år. Etter den første akupunkturbehandlingen ble smertene fullstendig lindret. Jeg var faktisk ganske overrasket over at jeg kunne få en slik lettelse på så kort tid etter å ha lidd så lenge. Kunnskapen om at jeg kunne gjøre noe med dette ubehaget ga meg en fantastisk følelse av trygghet. Mellom akupunktur og kinesiske urter føler jeg at jeg tar meg av problemet mitt, som godt kan utvide seg til uventede bivirkninger. En ørnefjær til Ken Bendat.

H.G.

Ken har vært akupunktøren min her i Ashland i nesten 23 år. Jeg ville ikke engang vurdert å gå til noen andre. Hans direkte diagnoser kombinert med hans omfattende bruk av nåler, moxibustion, urter og andre verktøy har forbedret helsen min ved et stort antall anledninger. Kens arbeid med mannen min etter at han ble utsatt for en ødeleggende sykkelulykke satte ham på veien til bedring.

S.S., kokk

Jeg har vært pasient hos Ken Bendat siden 2008 for behandling av multippel sklerose. Jeg var ikke ny innen kinesisk medisin, så da jeg flyttet til Ashland ønsket jeg å etablere et forhold til en utøver i mitt nye fellesskap. Ken ble anbefalt av en venn, og fra mitt første besøk var jeg fornøyd med funksjonen til kontoret hans og behandlingen jeg fikk. Ken viste et oppriktig ønske og forpliktelse til å være nyttig for meg med min kroniske tilstand. Han skreddersydde et pulver som på magisk vis befridde meg, den dag i dag, for et av de mest irriterende MS-symptomene, kronisk forstoppelse, som hadde plaget meg i flere tiår. Da jeg pådro meg et kompresjonsbrudd etter et fall i 2009, var den vanlige akupunkturen jeg fikk av Ken det eneste som hjalp med den betydelige smerten jeg hadde. Jeg anbefaler Ken Bendat på det sterkeste for hans bredde av kunnskap, hans vennlighet og hans personlige oppmerksomhet på ens medisinske problem

"Og Spinella."

Ken Bendat har vært min akupunktør i 26 år. Det sier seg selv. Og han har vært med på å hjelpe meg med å helbrede helseutfordringer etter hvert som de har oppstått, og enda viktigere i å holde meg frisk gjennom regelmessige "tune-ups".

NB, musiker, rådgiver

Jeg ble først introdusert for Ken og akupunktur med TCM da jeg hadde en fot/beinskade som ikke ville gro. Etter en måned med liten eller ingen fremgang med helbredelse, fikk jeg en behandling med Ken til å legge vekt på foten igjen. Etter to uker med behandling to ganger i uken begynte jeg å gå igjen. Han hjalp meg gjennom denne vanskelige tiden, og i løpet av de siste 7 årene har jeg fortsatt å se Ken mens livet gir andre fysiske eller mentale utfordringer eller bare for en oppussing! Jeg setter pris på Kens mange års erfaring og den milde, snille og rett frem tilnærmingen. Jeg er alltid takknemlig for en fantastisk kilde for helbredelse og transformasjon.

D.M.

Jeg har sett Ken Bendat for akupunktur og urtebehandlinger i over ti år. Han har vist ekstraordinær interesse for mitt velvære under hver avtale.Kens kunnskap om urter og hvordan de fungerer med kroppen er bemerkelsesverdig. Han har en måte å finjustere urtebehandling for å komplimentere effekten av akupunktur for langvarig effekt. Dessuten er hans ekspertmetoder med akupunkturnåler veldig trøstende.Jeg anbefaler Ken entusiastisk til alle som søker akupunktur og urtebehandling!

Bill WelchPresident / DesignerDeluxe Markiseselskap

FAQs

Hvor kommer akupunktur fra? ›

Akupunktur er en behandlingsform basert på tradisjonell kinesisk medisin. Tynne nåler stikkes i spesifikke punkter i huden for å forebygge og behandle ulike sykdommer.

Når kom akupunktur til Norge? ›

I Norge vet vi at akupunktur ble benyttet på Rikshospitalets øyeavdeling i 1864. Men den store interessen for akupunktur her til lands startet først etter at en norsk legegruppe var i Kina på begynnelsen av 1970-tallet.

Hva gjør akupunktur med kroppen? ›

Metoden stimulerer nervebaner, påvirker vev og muskler, kjertler, hormoner, organer og forskjellige funksjoner i kroppen. Nålene lager en liten skade på kroppen der de settes inn, uten at de forårsaker spesielt ubehag. Det settes i gang en kjedereaksjon og signaler produseres.

Hvor mye koster akupunktur? ›

Hva koster akupunktur? Dette er avhengig av hvor i landet du er, men en behandling ligger ofte i overkant av 500 kroner. Priser er ofte litt høyere første gang.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 05/08/2023

Views: 6545

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.