Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (2023)

De sier detAnsiktet er sjelens speilDet er grunnen til at vi er opptatt av å se bra ut, og hvis vi har et runde eller lubben ansikt, men mange ganger er det ikke lett, det er områder av kroppen vanskeligere å gå ned i vekt enn andre.UansettLa oss få vite teknikker, dietter og øvelser for å gå ned i vekt.

Naturlige midler for å gå ned i vekt

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (1)

Å ha et lubben ansikt kan få deg til å se eldre ut, og dette påvirker deg selv, men du bør ikke la dette skje.Et klumpete ansikt har mange årsaker som genetikk, alder, slapp, veldig raskt vekttap ...

Med disseTeknikker du vil få ansiktet du ønsker, et yngre og jevnere ansikt uten operasjoner(Husk at du må ta deg tid til at teknikkene skal fungere).

Slutt å røyke

Tobakk påvirker helsen og bildet vårt, og dette er fordi oksygenet i kroppen avtar, det forårsaker rynker, flekker og en gråaktig hud.Det reduserer også vitaminer, på denne måten produserer ikke kroppen kollagen og elastin som forårsaker et hengt ansikt.

Å drikke alkohol påvirker ansiktet

Å konsumere alkohol i moderate mengder er bra og ingenting skjer, problemet er når det blir en vane, drikking påvirker ansiktet.Leveren behandler alkohol, metaboliserer fett og avgifter kroppen, verre hvis organet har for mye å behandle, det er ikke i stand til å metabolisere fett og ender opp med å samle det og forårsake overvekt.

(Video) 7 tips for å gå ned i vekt naturlig og raskt

Sove omtrent åtte timer

Å ikke sove de nødvendige timene gjenspeiles i hovne øyne og slapp ansikt, det kan til og med gi deg et overvektig utseende fordi det forstyrrer det hormonelle systemet og det definerer hvor mye fettlagre og hudens elastisitet.

Nytt utseende

En god hårklipp kan få deg til å bruke et mer langstrakt ansikt, et snitt med kapper og myke bølger eller krøller, men opprettholde et halvt eller langt hår, alltid over haken.Se også hårklipp for rund ansikt 2018

La oss se hvordan du kan få ansiktet raskt.

3 raske måter å bruke tynnere ansikt

Sjekk proporsjonene dine

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (2)

Hvis du har en kropp av normal størrelse, men du føler at Tucara ikke er tynn, bør du vurdere om det er mulig at du har en forvrengt forestilling om dine egne proporsjoner.

Se på hvordan de mest beslektede familiemedlemmer er.Har du de samme ansiktsforholdene som deg?OGDu kan ha en genetisk disposisjon for å få vektfordeling rundt Lacara.I tillegg kan noen former for "fett" til ansiktsbehandle være relatert til Jujventud, men så endres alt, og når vi eldes ansiktet tynner det.

Spør de rundt degOg gi deg din mening fordi vi noen ganger kommer til å besette så mye med noe, at vi virkelig ikke er klar over at komplekset i virkeligheten er i hodet vårt.

Det kan også være at det som skjer med deg er at du har et hovent ansikt, ikke fett.Hevelse kan være forårsaket av dårlig ernæring, salt mat, mangel på søvn, alkohol- eller medikamentinntak, mangel på trening osv. ...

(Video) 3 Raske og enkle HJEMMEDEL FOR VEKTTAP (ingen øvelser)

Snakk med tema.Han eller hun vil kunne fortelle deg hva som er de passende ansiktsfettbestemmelsene.I tillegg kan Elmedic ha mulige problemer som ødem (hevelse).

Sjekk holdningen din

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (3)

"Nedgang" -posisjonen, den avFallne skuldre, buet tilbake og fremover, kan forårsake utseendet at du har en fetere ved å tvinge inngangsporten.Alt fett som du ganske enkelt har, kan variere suksess, slik at hvis du strekker nakken litt, og du hever haken, vil du legge merke til at ansiktet ditt ikke lenger er så fett.

Du må ogsåBegynn å sitte mer riktig, for å justere ryggraden riktig.Be om en fysioterapeut eller en lege hvis du ikke er sikker på hvordan du skal stå eller sitte for å sikre god holdning.

Pust dypt.Det er vanskeligere å synke når du inhalerer dypere, og så vil du rette posisjonen din uten problemer.

Du måHusk deg selv, noe som er viktig for å holde skuldrene tilbake, bøy hodet og haken merOg se på mennesker i øynene.

Bruk sminke

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (4)

Hvis du er en kvinne, kan Elmaquillaje tjene deg til å skjule alle slags ting i ansiktet ditt.Du kan til og med bruke den til å redusere følelsen av amplitude.Menn kan også bruke det selv om det er flere trinn å følge, og kanskje du ikke vil bruke alt sminkeansiktet ditt (kanskje du kan prøve det i stedet som et punktlig middel som å ta et bilde og at du ikke vil at ansiktet ditt skal se så fett ut).

(Video) Hvordan fjerne magefett på 3 dager med banan og sitron - gå ned i vekt uten å trene

Begynn først å bruke en rødme som er tonen i huden din.Sminke fra utsiden av ansiktet til innsiden.Du vil kunne ha de mest skulpturerte forbedringene for å se tynnere ut.

Den bruker også konturen for å gjøre det tynt ansikt, siden når du fremhever kinnbenene og bruken av skygge for å senke tonen, kan du legge de forskjellige delene av ansiktet.Selvfølgelig bør du bruke den nøye siden for mye mengde kan få deg til å se det senkte eller avmagrede ansiktet ditt.

På den andre siden,Du kan prøve å gjøre opp øyenbrynene slik at de er buet,slik at de rammer fraksjonene bedre og med det at ansiktet ser tynnere ut.

Den bruker også concealeren for å dekke mørke sirkler og vesker under øynene,Og det kan få ansiktet i tillegg til at trette ser bredere ut.

Endelig,Bruk en leppestift som er lettere.Mørkere leppestiftfarger kan inntrykk av tyngde.Gjennom bruk av leppestifter som er mer brune, kan du få dem til å se bra ut.Se også hvordan du kan gjøre opp for et bryllup

Ved siden av de nevnte rådene,Vi kan legge til andre som lar deg miste ansiktet gjennom det du spiser.

Kosthold for å gå ned i vekt ansiktet

Sunn mat

Mat er veldig viktig og høy mat i dyre- og kjemisk fett forårsaker fettansamling.For å ha et tynt ansikt er det best å bære et sunt og lavt kalori -kosthold, når du går ned i vekt vil du gå ned i vekt i hele kroppen, inkludert ansiktet, men unngår "mirakel diettene."

Reduser til Sal

Overskytende salt får oss til å beholde væsker og svelle, det forårsaker også dehydrering, forstoppelse og tap av vitaminer og mineraler.

Drikk mer vann

For å sikre at vi er godt hydrert, er det best å drikke to liter vann om dagen, i små slurker og hele dagen.Du vil også være mindre sulten, du vil spise mindre, og derfor vil du gå ned i vekt før.

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (5)

Øvelser for å gå ned i vekt

Kardiovaskulær trening

Sammen med kostholdet gjør kardiovaskulær trening for å forbrenne fett.En 30 -minutters rutine vil få deg til å gå ned i vekt i ansiktet og nakken, lette avgiftning, forbedre sirkulasjonen og arbeide alle musklene i kroppen, inkludert ansiktet.Se også abdominal rutine på 8 minutter

Yoga ansikts

Disse strekkøvelsene hjelper til med å avslutte spenning, angst og tone ansiktet Muscaulos.For eksempelLeón ansikt, med det vil du gå vill i ansiktet, det er en holdning for å få alle ansiktsmusklene og holde holdningen et øyeblikk, så puster ut og løs musklene, tar tungen og hjul opp øynene opp.

Triks for å gå ned i vekt: Naturlige midler og øvelser - Tendenzias.com (6)

Ansiktsøvelser

Den består av å arbeide med ansiktet for å forbrenne kalorier og fett.Reduserer kinnene fett:

  • Smiler foran speilet, hold smilet fra 5 til 10 sekunder fem ganger om dagen.
  • Oppblås kinnene med luft og pass luften fra hverandre, gjenta 4 ganger daglig.
  • Bekrefter kinnene ved å suge dem og slippe dem 10 ganger.
  • Reduser de lave posene som stiger og senk øyenbrynene med åpne øyne 10 ganger.

Ansiktsmassasje

Masser ansiktet ditt med ansiktskremen hver natt for å tone musklene og gå ned i vekt.Trykk på rostrodene i sentrum ved å trykke opp til øyenbrynene og ut til pannen.Gjør det samme fra nakken som går gjennom sokken og kinnene til templene.Fullfør med å gi 30 raske palmaditas i hele ansiktet, og du vil se hvilke gode resultater du får.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated: 17/08/2023

Views: 5787

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.